Yhdistys

Helsinki Metropolitan Orchestran toimintaa tukee orkesteriyhdistys Helsinki Metropolitan Orchestra ry. Tällä sivulla voit lukea lisää yhdistyksestä ja liittyä yhdistyksen jäseneksi.

 

Haluatko tukea Helsinki Metropolitan Orchestran toimintaa?

Helsinki Metropolitan Orchestra toimii vapaaehtoisvoimin, eikä orkesterilla ole vakituista taloudellista tukea. Orkesteriyhdistys järjestää omia konserttiproduktioitaan mm. lipputulojen, konserttiproduktioihin kohdistettujen apurahojen sekä erilaisten yhteistyömuotojen avulla. Liittymällä Helsinki Metropolitan Orchestra ry:n kannatusjäseneksi tuet orkesterin toimintaa ja pitkäjänteistä työskentelyä.  

Yksityishenkilön kannatusjäsenyys

Yksityishenkilön kannatusjäsenmaksun suuruus on 50 € / vuosi (vuonna 2023). Kannatusjäsen saa jäsenetuna yhden vapaalipun vuodessa orkesteriyhdistyksen itse järjestämiin konsertteihin, sekä sähköpostiinsa tiedotteita tulevista konserteista ja jäseneduista. Liity orkesterin kannatusjäseneksi yksityishenkilönä tästä!

Tutustuthan tietosuojaselosteeseen ja yhdistyksen sääntöihin ennen jäsenlomakkeen lähettämistä. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenpyynnöt ja on yhteydessä hakijaan jäsenpyyntölomakkeen käsittelemisen jälkeen.

Yrityksen ja yhteisön kannatusjäsenyys

Yrityksen / yhteisön kannatusjäsenmaksun suuruus on vähintään 150 € / vuosi (vuonna 2023). Yritys / yhteisö saa jäsenetuna yhden kokosivun mainoksen HMO:n konsertin käsiohjelmaan kerran vuodessa sekä sähköpostiinsa tiedotteita tulevista konserteista. Jos olet kiinnostunut liittymään orkesterin kannatusjäseneksi yrityksenä tai yhteisönä, ota yhteyttä ja kysy lisää: info@metorchestra.fi.

Jäsenyyden kesto ja jäsenmaksun laskutus

Yksityishenkilöiden ja yritysten kannatusjäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa tammi-helmikuussa, jonka jälkeen kannatusjäsenlasku lähetetään sähköpostitse yhdistyksen kannatusjäsenille. Kannatusjäsenyys päättyy automaattisesti, jos jäsen ei maksa kyseisen vuoden jäsenmaksuaan.

Liity yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen. Alle 18-vuotiaalta jäseneksi haluavalta edellytetään huoltajan suostumus.

Jäsenmaksu määritellään vuosikokouksessa, vuonna 2023 jäsenmaksun suuruus on 0 euroa. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua yhdistyksen kokouksiin ja olla mukana päättämässä, mihin suuntaan orkesterin toiminta kehittyy. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytäthän tämän linkin takana olevan lomakkeen:

Tutustuthan tietosuojaselosteeseen ja yhdistyksen sääntöihin ennen jäsenlomakkeen lähettämistä. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenpyynnöt ja on yhteydessä hakijaan jäsenpyyntölomakkeen käsittelemisen jälkeen.