Yhdistys

Helsinki Metropolitan Orchestran toimintaa tukee orkesteriyhdistys Helsinki Metropolitan Orchestra ry. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen. Alle 18-vuotiaalta jäseneksi haluavalta edellytetään huoltajan suostumus.

Jäsenmaksu määritellään vuosikokouksessa, vuonna 2020 jäsenmaksun suuruus on 0 euroa. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua yhdistyksen kokouksiin ja olla mukana päättämässä, mihin suuntaan orkesterin toiminta kehittyy. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytäthän tämän linkin takana olevan lomakkeen:

Tutustuthan tietosuojaselosteeseen ja yhdistyksen sääntöihin ennen jäsenlomakkeen lähettämistä. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenpyynnöt ja on yhteydessä hakijaan jäsenpyyntölomakkeen käsittelemisen jälkeen.